Halloween Rajzpályázat

Halloween Rajzpályázat

Nagytarcsa Felsőrét Lakópark Egyesület rajzpályázatot hirdet óvodás- és iskoláskorú gyermekek, családok, csoportok számára. (egy főnek több alkotással és több kategóriában is lehet pályázni)

Téma : Halloween ( töklámpás, Halloween party, boszorkányok, szellemek…..)

Most lehetőséged nyílik, hogy megmutasd kreativitásod, tehetséged…

Az alkotások szabadon választott technikával készülhetnek, A4-es méretű rajzlapra. (az alábbi szabadon választható technikákat javasoljuk: ceruza, filctoll, grafika, pasztell, akvarell, olaj, tus; fa-, linó-, vagy rézmetszet; mozaik, batik, szövés, plasztika, tűzzománc, kivéve krepp-pariból és termésekből készült kép )

Beküldési határidő: 2018. október 29. 12:00

Pályázni a következő módon lehet:

– nem csak egyénileg lehet pályázni, családi, csoportos, baráti…. alkotások is jöhetnek

– a kézzel készült eredeti alkotásokat kérjük eljuttatni Papp Gabriella D. alelnöknek ( 2142 Nagytarcsa Bíborka u 9/b 06309559762 )

– az alkotás végleges mérete A4-es legyen (kerettel együtt is!), és a hátoldalán legyenek feltüntetve a pályázó adatai (pályázó neve, életkora, szülő neve, telefonszáma )

– a pályamű beküldésével úgy tekintjük, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez, kiállításon, illetve interneten való megjelenítéshez

Bírálat és díjak: : a zsűri bírálata alapján a helyezést elért óvodás, alsó- és felső tagozatos korú gyerekek korosztályonként tárgyjutalomban részesülnek, ezek átadása a Felsőréti Halloween Party-n történik 2018 október 31-én 19:30-kor a Banya Tanyán (Bodza 4-el szemben). A legszínvonalasabb pályamunkák az Egyesület honlapjára is felkerülnek.

Különdíjak : Facebook like győztes, és Egyesület Díjazottjai

A pályázat rajzait az eredményhirdetést követően a szervezők megőrizik, esetlegesen később elárverezik az Egyesület javára;a pályázó a pályázat benyújtásával lemond a alkotás tulajdonjogáról.


FACEBOOK

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar