Környezetvédelem

  • -

Környezetvédelem

Kategória:Események
A környezetvédelem elsődleges célja megfelelő életkörülmények révén az ember  egészségének és fennmaradásának biztosítása, továbbá anyagi és szellemi javaink védelme.
Nem csak védekeő jellegű tevékenység, hanem magában foglalja a tervszer környezetfejlesztést is,  amely környezetünket az ártalmak megelőzésével átalakítja.
A környezetvédelem tehát azon  intézkedések összefüggő rendszere, amely a fenti célok elérését biztosítja.

Kezdjük saját, közvetlen lakókörnyezetünkkel :

Nem állunk rosszul:

TISZTA UDVAR, RENDES HÁZ

A képviselőtestület döntése értelmében a „Tiszta udvar, rendes ház” felhívást idén is meghirdetésre került. A nemes versengés célja a község szépítése, az ápolt, virágos, kulturált környezet kialakítására való ösztönzés.

A „Tiszta udvar, rendes ház” cím HAGYOMÁNYŐRZŐ és MODERN ingatlan kategóriában kerül kiosztásra a lakóingatlan tulajdonosa vagy használója számára. A cím adományozásáról a Képviselő-testület dönt az Oktatási, Kulturális, Sport és Egészségügyi Bizottság javaslata alapján minden év augusztus 20-ig.

A „Tiszta udvar, rendes ház” címet évente hagyományos és modern kategóriánként legfeljebb 2-2 ingatlan tulajdonos nyerheti el.

A pályázat nyertese emléklapot és plakettet kap, és a díjazást követő évben mentesül a kommunális hulladék elszállítási díjfizetési kötelezettsége alól.

IDÉN IS VAN FELSŐRÉTI DÍJAZOTT:

Legszebb kert és tiszta urvar rendes ház kategóriában  kÖKÉNY UTCA 16

GRATULÁLUNK  TÜNDI ÉS FLORIN

2016-ban is volt díjazott Felsőrétről :

A MODERN INGATLAN kategória díjazottja a Bodza u. 34/1. szám alatti ingatlan tulajdonosa. GRATULÁLUNK


FACEBOOK

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar