ÖNKÉNTES SEGÍTŐ VAGYOK PECSÉTGYŰJTŐ JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZAT

ÖNKÉNTES SEGÍTŐ VAGYOK

PECSÉTGYŰJTŐ JÁTÉK

JÁTÉKSZABÁLYZAT

 

Az Önkéntes Segítő Vagyok Pecsétgyűjtő Játék szervezője és a pecsétgyűjtő füzet kibocsátója: Felsőrét Lakópark Egyesület 2142 Nagytarcsa Bodza u. 26.

A Játékban résztvevő személyek: A játékban való részvétel önkéntes. A Játékban részt vehet bármely természetes személy, aki a névre szóló pecsétgyűjtő füzeten legalább egy pecsétet begyűjt.

A játék időtartama:  2018. 09. 29 – 2018. 12. 31.

Pecsétgyűjtő: A pecsétgyűjtő egy 4 oldalas füzet az Egyesület logójával.  A pecsétgyűjtő füzet névre szóló. A pecsétgyűjtő füzet semmiféle kedvezményre nem jogosít, készpénzre nem váltható.

A játék menete:

A játékos első alkalommal kap egy pecsétgyűjtőt. Pecsétgyűjtő igényelhető: az Egyesület játékfelelőseinél: Papp Gabriella D. alelnöknél és Takács Attila alapító tagnál. Ebben eseményről eseményre gyűjtheti az önkéntes segítő munkáért a pecséteket. A pecsétek ajándékokra válthatók be a honlapon folyamatosan közzétett feltételekkel.

A játékosok az alábbi helyszíneken, eseményeken és tevékenységekkel gyűjthetnek pecsétet, beváltási pontokon különböző ajándék jár a pontokért.

Alap helyszínek, események, tevékenységek:

1 .  A 2018. szeptember 29–én tartandó medertakarítás rendezvényen önkéntes munkáért (medertakarítás, szemétszedés, utca takarítás, rendezvényen történő önkéntes segítő munkáért… stb…) pecsét jár.  Egyben első pecsétbeváltási lehetőség is (apró ajándék a pecsét bemutatásakor)

  1. 2018. október: utcatakarítások, szemétszedés… stb … részletek később a honlapon
  2. 2018. november 10-11 Márton napi rendezvény önkéntes munkáiért pecsét jár
  3. 2018. december 6 – pecsétbeváltási lehetőség
  4. pecsét jár az Egyesület számára közvetített adományért értéktől függően

 … további részletek, helyszínek folyamatosan frissülnek a honlapon

Az ajándékozottakat, nyerteseket és díjazottakat az ajándékokkal, nyereménnyel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó.

A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot.

A Szervező fenntartja a Játékszabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a az Felsőréti Lakópark Egyesület honlapján közzéteszi.


FACEBOOK

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar